Tretze dotacions de Bombers treballen en l’incendi a un concessionari de motos a Girona

El foc està desenvolupat i les flames són visibles des de diversos punts de la ciutat.

01/03/2023

Els Bombers de la Generalitat han augmentat de vuit a tretze les dotacions que treballen en l’incendi que s’ha declarat en un concessionari de motocicletes a la carretera de Barcelona de Girona poc abans de tres quarts de deu de la nit d’aquest dimecres. Segons informa el cos d’extinció de focs, ha calgut desallotjar el personal d’alguns comerços i naus properes. També indiquen que el foc està desenvolupat i crema amb força. Les flames i la intensa columna de fum que s’ha generat són visibles des de diversos punts de la ciutat.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades