El tour virtual del Museu del Port de Tarragona ha tingut un èxit de visites en els dos primers mesos de funcionament

Des de desembre fins al final del febrer s'han registrat gairebé vuit mil visites.

01/03/2023

La visita virtual pel Museu del Port de Tarragona ha rebut gairebé vuit mil visites en dos mesos, informa la institució. El Museu va posar durant Nadal del 2022 una nova eina que permet planificar l’accés al recinte museístic abans de fer la visita presencial en el seu web https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/museu-port a través de Google Maps. Aquesta nova eina de difusió del patrimoni cultural marítim ha rebut 7.864 visites en dos mesos. El Museu del Port de Tarragona ha volgut afegir una nova eina per a difondre el patrimoni portuari després d’una renovació integral l’any 2021: una simulació d’un espai real composta per una seqüència de vídeos o d’imatges estàtiques que formen una imatge interactiva que el visitant pot controlar mitjançant l’ordinador per veure l’espai en 360 graus. El nou i modern espai museístic, a banda d’exposar el fons patrimonial portuari, manté una nova oferta museogràfica emocionant gràcies a avançats mitjans audiovisuals i interactius. I la nova visita virtual és un nou recurs per a planificar la visita presencial amb antelació, fent-se una idea general dels continguts així com observar alguns dels objectes exposats captant l’atenció d’aquells aspectes que es vulguin contemplar en la posterior visita presencial. Mai substitueix la visita presencial, però incentiva el visitant a desplaçar-se al lloc consultat.

El Museu del Port presenta un recorregut per la història del port a través del temps, des que els romans hi desembarcaren fins a l’actualitat. La vida als molls, els tipus de pesca, les activitats esportives, les embarcacions i les mercaderies vinculades a la nostra mar també hi són representades. El tour virtual a través de Google Maps a l’enllaç portuari https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/museu-port es va iniciar el 27 de desembre de 2022, i fins al 28 de febrer del 2023 s’han comptabilitzat 7.864 visites en aquests dos mesos.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades