La primera prova d’alerta d’emergència a les comarques de Lleida arriba a la majoria de mòbils amb retard

Protecció Civil demana omplir l'enquesta per detectar els problemes del sistema i buscar solucions.
Detall del missatge d'alerta de Protecció Civil a la pantalla d'un mòbil on es veu, desenfocat, la gent passejant i comprant al mercat setmanal de la Seu d'Urgell. /Foto: Albert Lijarcio

28/02/2023

L. Cortés/A. Lijarcio/M. Lluvich/E. Don .-Lleida/La Seu d’Urgell/Tremp/Barcelona – Una alarma ha sonat als mòbils de la demarcació de Lleida aquest migdia en la primera prova feta per Protecció Civil a Catalunya per alertar de possibles emergències. L’alerta però, ha arribat més tard del previst i no ha sonat en tots els dispositius. El subdirector general de Programes en Protecció Civil, Sergio Delgado, ha informat que hi ha hagut problemes tècnics quan l’avís s’ha fet simultàniament a tot el territori lleidatà i que, en canvi, sí que ha funcionat quan l’alerta s’ha enviat per comarques. Pel que fa als ciutadans que no han rebut l’alerta, Delgado demana que s’assegurin de tenir activat el permís per a aquests avisos i que, si ja el tenien activat i el mòbil no ha sonat, n’informin a través de l’enquesta per analitzar-ho.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Troben morta la dona de 53 anys desapareguda dimarts a Esparreguera

Troben morta la dona de 53 anys desapareguda dimarts a Esparreguera

La dona de 53 anys que dimarts va desaparèixer a Esparreguera (Baix Llobregat) ha aparegut morta aquest dissabte. El cos l'ha trobat un grup de voluntaris que participava al dispositiu de recerca. Fonts dels serveis d'emergències consultades per l'Agència Catalana de...