La primera prova d’alerta d’emergència a les comarques de Lleida arriba a la majoria de mòbils amb retard

Protecció Civil demana omplir l'enquesta per detectar els problemes del sistema i buscar solucions.
Detall del missatge d'alerta de Protecció Civil a la pantalla d'un mòbil on es veu, desenfocat, la gent passejant i comprant al mercat setmanal de la Seu d'Urgell. /Foto: Albert Lijarcio

28/02/2023

L. Cortés/A. Lijarcio/M. Lluvich/E. Don .-Lleida/La Seu d’Urgell/Tremp/Barcelona – Una alarma ha sonat als mòbils de la demarcació de Lleida aquest migdia en la primera prova feta per Protecció Civil a Catalunya per alertar de possibles emergències. L’alerta però, ha arribat més tard del previst i no ha sonat en tots els dispositius. El subdirector general de Programes en Protecció Civil, Sergio Delgado, ha informat que hi ha hagut problemes tècnics quan l’avís s’ha fet simultàniament a tot el territori lleidatà i que, en canvi, sí que ha funcionat quan l’alerta s’ha enviat per comarques. Pel que fa als ciutadans que no han rebut l’alerta, Delgado demana que s’assegurin de tenir activat el permís per a aquests avisos i que, si ja el tenien activat i el mòbil no ha sonat, n’informin a través de l’enquesta per analitzar-ho.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades