Un ferit crític i un de menys greu en la caiguda d’una bastida a Granollers

L'estructura ha col·lapsat al migdia i quatre treballadors han caigut.
Foto: Bombers de la Generalitat

25/02/2023

Una bastida ha col·lapsat aquest dissabte al migdia al carrer Miquel Ricomà de Granollers. Quatre treballadors han caigut de l’estructura i dos d’aquests hi han quedat atrapats. Després que els Bombers els hagin pogut alliberar, un ha estat traslladat en helicòpter fins a l’hospital de Sant Pau en estat crític, i l’altre, que es troba menys greu, s’ha dut fins a l’hospital de Granollers. La bastida s’hi havia col·locat per reformar un habitatge. Els Bombers han revisat els immobles adjacents per descartar afectacions. Fins al lloc de l’incident s’hi ha traslladat sis dotacions de Bombers i sis del pel Servei d’Emergències Mèdiques (cinc terrestres i l’helicòpter).

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Badalona

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Badalona

Una persona va morir dimecres al vespre en un incendi d'habitatge a Badalona. Els Bombers van rebre pocs minuts abans de les nou l'avís que un incendi afectava un pis en un edifici del carrer de Guifré de la ciutat. Fins al lloc s'hi van desplaçar set dotacions i quan...