Detenen un conductor després d’atropellar dues persones al Vendrell

Les dues víctimes estan ferides greus i l'individu ha donat positiu en el test de drogues.

24/02/2023

Un conductor ha estat detingut aquest divendres després d’haver atropellat dues persones al Vendrell (Baix Penedès). Els fets han tingut lloc cap a tres quarts de tres de la tarda a la carretera C-31. Els Mossos d’Esquadra han estat informats de l’accident i s’han adreçat a l’indret. Un cop allà han fet el test de drogues al conductor, que ha donat positiu. Per aquest motiu ha quedat detingut per un delicte de caire penal. Les dues persones atropellades han sofert lesions de caràcter greu.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Mor una conductora de Reus en un xoc frontal a Riudoms

Mor una conductora de Reus en un xoc frontal a Riudoms

La conductora d'un cotxe ha mort aquest diumenge a la tarda en un xoc frontal entre dos turismes a la TV-3141 a Riudoms. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, es tracta d'una veïna de Reus de 40 anys. L'avís de l'accident s'ha rebut a les 14.13 hores al...