Troben morta la dona de 53 anys desapareguda dimarts a Esparreguera

El cadàver no presenta signes de violència i l'han localitzat a la zona de les Roques Blaves.

18/02/2023

La dona de 53 anys que dimarts va desaparèixer a Esparreguera (Baix Llobregat) ha aparegut morta aquest dissabte. El cos l’ha trobat un grup de voluntaris que participava al dispositiu de recerca. Fonts dels serveis d’emergències consultades per l’Agència Catalana de Notícies (ACN) han explicat que tot indica que es tracta d’una mort accidental. Segons la denúncia interposada pels familiars, va sortir a passejar per la zona de Roques Blaves i no en van saber res més fins que aquest dissabte ha aparegut el seu cadàver, que no sembla presentar signes de violència.

La recerca de la dona ha implicat un ampli dispositiu amb uns 300 voluntaris, una dotzena de dotacions dels Bombers de la Generalitat, efectius dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local i les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) i, fins i tot, un helicòpter amb càmera tèrmica. L’Ajuntament d’Esparreguera ha informat que el cadàver l’han localitzat a prop de les Roques Blaves.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades