Mor l’actriu Raquel Welch als 82 anys

L'actriu en una fotografia del 1987.

15/02/2023

L’actriu nord-americana Raquel Welch, icona sexual de la dècada dels seixanta, ha mort avui als 82 anys després d’una malaltia. La família de Welch va confirmar el decés al portal de les celebritats TMZ i va assegurar que la mort es va produir després que l’actriu patís “una breu malaltia” de la qual no se’n van donar més detalls.

Filla d’un enginyer bolivià que es va mudar als Estats Units, Raquel Welch va néixer a Chicago el 1940.

 

Recordada per films com “One Million Years B.C.”(Fa un milió d’anys, en el títol en espanyol). El seu camí a la indústria de l’entreteniment va començar de la mà d’Elvis Presley amb un petit paper a “Roustabout” (El rodamón) (1964) i més tard obtindria treballs amb més pes en films com “Fantastic Voyage” (Viatge Fantàstic) (1966) ). La seva carrera es va enlairar amb l’aventura prehistòrica de “One Million Years B.C.” (1966). La imatge de Welch i el seu icònic bikini va refermar el seu estatus de “sex-symbol” en una cinta el pòster promocional del qual va passar a la història del cinema.

La seva bellesa i potencial eròtic va ser aprofitat per la indústria, que va crear per a ella un dels sobrenoms més masclistes que es recorden a Hollywood: “El Cos”. L’actriu també va ser part de títols com “Lady in Cement” (1968), juntament amb Frank Sinatra i algunes de les seves cintes més recordades són el western “Hannie Caulder” (1971) i “Fathom” (1967)

 

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Flash: Mor la periodista María Teresa Campos als 82 anys

Flash: Mor la periodista María Teresa Campos als 82 anys

La periodista María Teresa Campos ha mort aquest dimarts als 82 anys a l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz de Madrid. Campos va ingressar amb pronòstic reservat a causa d'una insuficiència respiratòria aguda, i dilluns a primera hora de la tarda l'hospital...

Mor l’exciclista Federico Martín Bahamontes

Mor l’exciclista Federico Martín Bahamontes

L'exciclista Federico Martín Bahamontes ha mort aquest dimarts als 95 anys, serà recordat, a més de per la seva faceta escaladora, com el primer espanyol que va inscriure el seu nom com a guanyador del Tour de França, el 1959. Bahamontes, nascut al petit poble toledà...