Dimiteix un conseller del PP per al Banc d’Espanya pel seu suport a Clara Ponsatí

El catedràtic Antonio Cabrales havia signat manifestos de suport a Clara Ponsatí i Andreu Mas-Colell.
Universidad Carlos III de Madrid (UC3M)

14/02/2023

El conseller proposat pel PP i pactat amb el govern espanyol per al Banc d’Espanya Antonio Cabrales ha dimitit aquest dimarts sis hores després de ser nomenat, segons ha publicat ‘El Mundo’ i han confirmat a l’ACN fonts de Génova. El catedràtic en economia de la Universitat Carlos III havia signat en el passat manifestos de suport a Clara Ponsatí i Andreu Mas-Colell, i ara plega davant l’exposició mediàtica que preveu que puguin comportar aquests aspectes, segons afirmen al rotatiu fonts de l’entorn de Cabrales. Segons el diari, el catedràtic no és independentista però va voler donar suport a dues persones que va conèixer en l’etapa com a catedràtic a la Universitat Pompeu Fabra.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades