Els Mossos alliberen dos ostatges i detenen tres segrestadors després d’assaltar el pis del carrer Amigó de Barcelona

Els agents han entrat a l'habitatge després que hagin fracassat les negociacions.

10/02/2023

Els Mossos d’Esquadra han assaltat aquest divendres al vespre, al voltant d’un quart de nou, el domicili on aquesta tarda se sospitava que s’havia produït un segrest en un domicili del carrer Amigó. A dins, els agents hi han trobat dos ostatges, un home i una dona que han quedat alliberats, i tres segrestadors, que han estat detinguts pels agents. L’entrada a l’habitatge s’ha produït després que les negociacions amb els segrestadors que estaven dins de l’habitatge hagin sigut infructuoses, segons han explicat fonts policials. Els Mossos investigaven des de mitja tarda el possible segrest a l’interior d’un domicili, fins on s’hi han desplaçat agents del Grup Especial d’Intervencions (GEI) i negociadors de la Unitat de Segrestos i Extorsions.

egons han explicat fonts policials, poc abans d’un quart de sis de la tarda s’ha rebut una trucada al telèfon d’emergències 112 advertint que una persona en podria tenir una altra retinguda contra la seva voluntat en un pis del carrer Amigó. Els agents s’han desplaçat fins al lloc i han donat fiabilitat a la trucada.

A partir d’aleshores, s’hi ha desplaçat diverses patrulles i han contactat amb alguns testimonis, que els han confirmat els fets.

En declaracions als mitjans de comunicació, el director general dels Mossos d’Esquadra, Pere Ferrer, ha confirmat que els agents han entrat al pis, prèvia autorització judicial, després que les negociacions amb els segrestadors no arribessin a bon port. Un cop a dins, la policia ha alliberat un home i una dona d’origen asiàtic i ha arrestat els tres segrestadors, tres homes.

Ferrer només ha detallat que les dues víctimes són d’origen asiàtic però no ha volgut aclarir si eren família o parella ni quin vincle tenien amb els seus segrestadors ja que, ha argumentat, forma part d’una investigació que encara es troba en un estat “molt incipient”.

El dirigent policial tampoc ha volgut donar detalls sobre les detonacions que s’han sentit i que haurien permès els agents entrar al pis. A dins, hi ha trobat els segrestadors armats, tot i que no ha precisat si eren armes de foc o armes blanques.

D’altra banda, es desconeix si els tres captors havien demanat un rescat per la llibertat de les víctimes.

Un cop ha culminat el dispositiu dels Mossos d’Esquadra, el pis ha quedat “buit i assegurat”, segons ha comentat Ferrer, que ha elogiat la unitat dels GEI dels Mossos d’Esquadra per la seva “excel·lent intervenció” en aquest cas.

Està previst que els tres detinguts passin a disposició judicial en les properes hores.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades