El BOE publica la fi de la mascareta al transport públic

L'element protector continuarà sent obligatori en centres sanitaris, farmàcies i en alguns supòsits en sociosanitaris.

08/02/2023

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) ha publicat aquest dimecres al matí la fi de la mascareta al transport públic. El Consell de Ministres va aprovar la mesura aquest dimarts i la seva aplicació comença aquest dimecres, un cop publicada al butlletí. Tot i la desaparició de l’obligatorietat al transport públic, la mascareta continuarà sent obligatòria als centres i serveis sanitaris i a les farmàcies. També als centres sociosanitaris l’hauran de portar els treballadors que estiguin en contacte amb residents o en zones compartides amb ells, així com els visitants quan estiguin en zones compartides.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades