El nombre de víctimes pel terratrèmol a Turquia i Síria supera les 7.600

El ministre de Sanitat turc confirma 5.900 morts pel sisme al país.

07/02/2023

El nombre de víctimes pel terratrèmol a Turquia i Síria ha superat les 7.600, una xifra que resulta de sumar les 5.900 del primer país, confirmades pel vicepresident turc, Fuat Oktay, i les 1.700 de Síria, on comptabilitzar les defuncions és més complicat atès que hi ha zones controlades per guerrilles. El vicepresident turc també ha anunciat aquest vespre en roda de premsa que el nombre de ferits frega els 35.000. El president de Turquia, Recep Tayyip Erdogan, ha declarat l’estat d’emergència al país per tal que les operacions de recerca i rescat es desenvolupin amb la màxima celeritat.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades