Més de 500 morts i milers de ferits en un terratrèmol a Turquia i Síria

El sisme ha estat de magnitud 7,8 i ha afectat una desena de ciutats.

06/02/2023

Un terratrèmol al sud de Turquia i el nord de Síria ha causat més de 500 morts i ha deixat milers de persones ferides. Segons el Servei Geològic dels Estats Units, el terratrèmol ha estat de magnitud 7,8 i ha afectat una desena de ciutats, segons han apuntat les autoritats turques. A la ciutat turca de Gaziantep, el sisme ha tingut una profunditat de 19,7 quilòmetres. Les autoritats turques han confirmat a hores d’ara 286 morts i apunten que més de 2.300 persones han resultat ferides. Per la seva banda, el ministeri de Salut sirià ha confirmat 230 defuncions i 600 ferits a la zona nord i oest del país.

Tant les autoritats turques com sirianes temen que la xifra de morts pugui augmentar perquè moltes persones han quedat atrapades sota les runes.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades