El jugador anglès de rugbi desaparegut a Barcelona: “La meva vida està en perill”

Levi Davis afirma que és víctima d'una extorsió sexual en un vídeo gravat poc abans que se li perdés la pista.

04/02/2023

Levi Davis, el jugador anglès de rugbi desaparegut a Barcelona des de finals d’octubre, va gravar un vídeo poc abans que se li perdés la pista per explicar que era víctima d’una extorsió sexual. “Hola, el meu nom és Levi Davis i la meva vida està en perill”, comença un missatge de 15 minuts de durada, que va estar penjat breument al seu compte d’Instagram i després va ser esborrat. En aquest vídeo, recuperat tres mesos després per l’investigador Gavin Burrows, Davis afirma que arran de la seva participació al ‘talent show’ X-Factor va fer “molts amics” i va iniciar una relació amb una persona que no identifica. “Ens vam veure moltes vegades, però en l’última vaig ser drogat, violat i amenaçat”, relata el jove de 24 anys desaparegut.

Davis diu que va ser filmat realitzant diversos actes sexuals en “posicions compromeses” mentre estava sota la influència de substàncies estupefaents i que una “organització criminal” usava aquesta gravació per fer-li xantatge i manipular-lo. Finalment, el vídeo ha acabat a la ‘dark web’ (web fosca). “Em deien que si els denunciava em matarien a mi i a la meva família”, ha assegurat el jugador de rugbi anglès. “Vaig demanar ajuda al meu club i consell al meu agent. No culpo a ningú, perquè tots som amos de les nostres pròpies decisions”, continua Davis. “No he sigut jo durant molt de temps”, reconeix l’estrella de X-Factor, que afirma no sentir-se segur. “Fent això no estic segur. No dic el nom de ningú perquè entenc que no sóc l’únic a qui li pot estar passant això”, reflexiona en veu alta.

“No sé fins a on arriba aquesta corrupció, si les històries que m’han explicat són veritat o només ho van dir per espantar-me. Deien que eren molt importants, que tenien contactes amb periodistes, policies i fins i tot ministres”, ha reblat Davis, que va desaparèixer el 29 d’octubre a Barcelona després de desembarcar d’un ferri procedent d’Eivissa. Va ser vist per últim cop al pub irlandès ‘The Old Irish Pub’ de la Rambla de Barcelona i, setmanes després, es va localitzar el seu passaport al port de Barcelona. El seu telèfon mòbil no dona senyal, no ha tornat a utilitzar cap de les seves targetes i tampoc hi ha hagut moviments als seus comptes bancaris.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades