La Guàrdia Urbana de l’Hospitalet deté el cantant de rap Morad

L'artista hauria amenaçat de mort un agent en el transcurs d'una discussió de trànsit.
Imatge del concert del raper Morad, aquest dissabte a un dels escenaris del Sónar / Jordi Borràs

02/02/2023

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat ha detingut aquest dijous el cantant de rap Morad, segons ha avançat ‘El Periódico’ i ha pogut confirmar l’ACN. Se l’acusa d’haver amenaçat de mort un dels agents en el transcurs d’una discussió per un assumpte de trànsit. En concret, els policies han multat un vehicle mal aparcat i han avisat la grua perquè se l’endugui. El cotxe ha resultat ser de l’artista, que ha aparegut a l’escena abans que el vehicle fos retirat i ha iniciat la discussió. Després de ser detingut, el cantant ha estat traslladat a la comissaria de la Guàrdia Urbana, des d’on se’l durà a la dels Mossos d’Esquadra.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Detinguts tres homes per segrestar, amenaçar i robar un home a Lleida

Detinguts tres homes per segrestar, amenaçar i robar un home a Lleida

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest dimarts tres homes d'entre 31 i 36 anys per segrestar, amenaçar i robar un altre home a Lleida. L'avís es va rebre a tres quarts de deu de la nit, quan un ciutadà va alertar que acabava de veure un home sortint corrents...