La Policia de Saragossa deté un home de 55 anys per dues agressions sexuals a la festa posterior als Premis Feroz

Una de les víctimes és l'actriu gironina Jedet, segons diversos mitjans. Hi ha un altre investigat pels fets.
Fotografia de la sala on es van entregar els premis Feroz.

29/01/2023

La Policia de Saragossa ha detingut aquest diumenge un home de 55 anys com a presumpte autor de dues agressions sexuals durant una festa posterior a la gala dels Premis Feroz, que es van entregar la passada nit a la capital aragonesa. Un segon home podria haver-hi participat en els fets i que la Policia Nacional investiga. El cos ha informat que la detenció ha tingut lloc després de ser alertats pel personal de seguretat del certamen. Segons diversos mitjans, una de les denunciants és l’actriu gironina Jedet, i també hi ha una segona persona que ha denunciat. L’Associació d’Informadors Cinematogràfics d’Espanya (AICE), organitzadors dels Feroz, ha condemnat “rotundament” les agressions. Alhora, ha anunciat que els autors “seran vetats” de les properes edicions del certamen i de qualsevol activitat de l’AICE. La Policia Nacional s’ha fet càrrec de les diligències.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades