Incendi en un magatzem exterior de carbó d’una empresa al Port de Tarragona

El foc s'ha declarat a la companyia Euroports Ibèrica, ja està extingit i no hi ha ferits.
Foto d'arxiu.

29/01/2023

Protecció Civil de la Generalitat ha informat de l’incendi d’un magatzem exterior de carbó d’una empresa al Port de Tarragona i ha activat la prealerta del pla especial d’emergència exterior del sector químic (PLASEQTA). El foc s’ha declarat aquest diumenge de bon matí a la companyia Euroports Ibèrica, al moll de Castella, i el port tarragoní ha activat el seu pla d’autoprotecció en nivell 1. Els Bombers de la Generalitat s’hi han desplaçat amb sis dotacions i han precisat que l’incendi ha cremat una cinta transportadora de carbó, s’ha pogut controlar ràpidament i no ha provocat ferits. Pels voltants de les 09.00 hores del matí, l’incendi s’ha donat per extingit i Protecció Civil ha desactivat la prealerta del PLASEQTA.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades