Detenen un jove de 20 anys pel doble atropellament mortal de Navarcles

Les víctimes tenien 72 i 77 anys i són un home i una dona

28/01/2023

Redacció / Navarcles – Els Mossos d’Esquadra han detingut un noi de 20 anys pel doble atropellament mortal d’aquest dissabte a Navarcles (Bages). Fonts policials han explicat que se li atribueixen dos homicidis imprudents tot i que les causes de l’accident encara s’estan investigant. Les víctimes són un home i una dona de 72 i 77 anys que han mort per l’envestida, que ha tingut lloc cap a les 13.36 hores al carrer del Tèxtil de la localitat, a tocar d’una zona d’aparcament. El conductor ha donat negatiu en el test de drogues i alcoholèmia. Arran de l’atropellament s’han activat tres patrulles dels Mossos, quatre unitats i un comandament del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i el servei de vigilància municipal.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades