Detenen un home de 41 anys com a presumpte autor de l’incendi amb onze ferits de Reus

Els Mossos creuen que hauria intentat carregar un encenedor de forma negligent.

24/01/2023

Redacció / Reus – Un home de 41 anys han estat detingut aquest dimarts al vespre com a presumpte autor de l’incendi que aquesta tarda ha causat onze ferits, dos dels quals crítics, en un immoble de l’avinguda del Cardenal Vidal i Barraquer de Reus. Segons ha informat el cos policial, a l’home se’l considera presumpte autor dels delictes de danys i lesions per imprudència greu. El detingut hauria intentat carregar un encenedor de forma negligent i això ha provocat l’inici del foc, ha afegit la mateixa font. La investigació continua oberta.

Cal recordar que dues persones han resultat ferides crítiques i vuit més han sofert lesions de caràcter menor en l’incendi. Els Bombers han rebut l’avís del foc cap a tres quarts de cinc i poc després d’una hora més tard ja l’havien extingit. Hi han enviat nou dotacions. Les flames han cremat una habitació del primer pis i ha provocat molt de fum a l’edifici. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat també nou ambulàncies per atendre els ferits.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

Una persona ha mort aquest diumenge al vespre en un incendi d'habitatge a Solivella (Conca de Barberà), segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els fets s'han produït en un immoble del carrer Abadia Vella quan passaven uns minuts de tres quarts de set del...