Detenen un home de 41 anys com a presumpte autor de l’incendi amb onze ferits de Reus

Els Mossos creuen que hauria intentat carregar un encenedor de forma negligent.

24/01/2023

Redacció / Reus – Un home de 41 anys han estat detingut aquest dimarts al vespre com a presumpte autor de l’incendi que aquesta tarda ha causat onze ferits, dos dels quals crítics, en un immoble de l’avinguda del Cardenal Vidal i Barraquer de Reus. Segons ha informat el cos policial, a l’home se’l considera presumpte autor dels delictes de danys i lesions per imprudència greu. El detingut hauria intentat carregar un encenedor de forma negligent i això ha provocat l’inici del foc, ha afegit la mateixa font. La investigació continua oberta.

Cal recordar que dues persones han resultat ferides crítiques i vuit més han sofert lesions de caràcter menor en l’incendi. Els Bombers han rebut l’avís del foc cap a tres quarts de cinc i poc després d’una hora més tard ja l’havien extingit. Hi han enviat nou dotacions. Les flames han cremat una habitació del primer pis i ha provocat molt de fum a l’edifici. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat també nou ambulàncies per atendre els ferits.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades