Dani Alves ingressa a la presó per a preventius de Brians 1

L'exfutbolista del Barça està acusat d'agredir sexualment una dona en una discoteca de Barcelona.

21/01/2023

Dani Alves ha ingressat aquest divendres a la tarda a la presó per a preventius de Brians 1, segons ha pogut saber l’ACN. Alves ha entrat a presidi després que la magistrada del jutjat d’instrucció número 15 de Barcelona hagi ordenat la mesura en el marc de la investigació a l’exfutbolista del Barça per presumpta agressió sexual. La fiscalia havia reclamat la mesura. Alves ha declarat a primera hora d’aquest divendres davant dels Mossos a la comissaria de Les Corts i després ha estat conduït a la Ciutat de la Justícia, on ha passat a disposició judicial. Una dona va denunciar l’esportista per agressió sexual a la discoteca Sutton de Barcelona. Els fets haurien passat la nit del 30 de desembre.

La víctima va avisar els vigilants de seguretat que el jugador de futbol li havia realitzat tocaments que ella no havia consentit. Dies després, la dona va presentar una denúncia i els Mossos van obrir una investigació per aclarir els fets, tot i que ja havien obert diligències perquè havien estat informats prèviament per la discoteca.

La consellera d’Igualtats i Feminismes, Tània Verge, ha afirmat en una piulada a Twitter que “ser ric i famós ja no dona cap mena d’impunitat per exercir violència sexual”.

A banda de l’investigat, ahir també van declarat davant la jutgessa la presumpta víctima i un testimoni.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades