Mor una dona en l’incendi d’un pis a Segur de Calafell

Vista general de la casa incendiada a Segur de Calafell on ha mort una dona / Gemma Sánchez

18/01/2023

Gemma Sánchez / Calafell –  Una dona de 52 anys ha mort en l’incendi d’un pis situat en un edifici de dues plantes a Segur de Calafell (Baix Penedès), segons ha informat l’ajuntament del municipi. Els fets han passat al primer pis del número 315 de l’avinguda d’Espanya, Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís a les 12.45 hores i, en arribar, han constatat que el foc s’havia originat al menjador i havia calcinat gairebé tot l’habitatge, excepte una habitació. Durant la revisió del pis, han trobat la dona amb cremades de gravetat. La víctima ha estat atesa pels serveis sanitaris però els intents de reanimació no han tingut èxit. A les 13.27 h els Bombers han donat el foc per exitingit.

Els serveis d’emergències també han trobat dins el pis el gos de la víctima, que han rescatat amb vida i han lliurat a uns familiars.

Al sinistre han treballat nou dotacions dels Bombers, quatre unitats del SEM i una de suport psicològic, així com diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra. La policía s’ha fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

Una persona ha mort aquest diumenge al vespre en un incendi d'habitatge a Solivella (Conca de Barberà), segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els fets s'han produït en un immoble del carrer Abadia Vella quan passaven uns minuts de tres quarts de set del...