Sis morts, entre ells un nadó, en un tiroteig a un poble de Califòrnia

El fet s'ha registrat a una casa del poble de Goshen. Un veí ha alertat a emergències en sentir els trets.

16/01/2023

Sis morts, entre ells un nadó de pocs mesos, és el balanç d’un tiroteig que s’ha registrat al comtat de Tulare, a l’estat estatunidenc de Califòrnia, informen mitjans locals que reprodueixen les informacions oficials. El succés es va produir a dos quarts de quatre d’aquesta matinada, dos quarts d’una d’aquest matí en hora espanyola a una casa de la població de Goshen, de només 6.000 habitants. Entre les víctimes es troba una mare de 17 anys i el seu nadó. Un veí va trucar al número d’emergències per alertar d’un tirador i perquè sentia molts trets. Es desconeix de moment el mòbil del fet, però tot apunta a una baralla entre bandes.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades