Un avió amb 72 passatgers s’estavella al Nepal, hi ha 68 morts

15/01/2023

Un avió de la companyia Yeti Airlines s’ha estavellat a prop de l’aeroport de Pokhara, aquesta matinada, informa la policia de la regió. A la nau hi viatjaven 68 passatgers a més de la tripulació.  Les autoritats nepaleses van elevar a 68 el nombre de morts confirmades després del sinistre, ocorregut a l’Aeroport Internacional Tribhuvan de Kàtmandu

L’aeronau, un ATR-72, es va estavellar vint minuts després d’enlairar-se de Kàtmandu aproximadament a les 10.30 hores (4.45 GMT) quan es dirigia a l’aeroport del districte de Pokhara, un centre turístic molt popular del país, a uns dos-cents quilòmetres a l’oest de la capital nepalesa. Amb una ruta estimada de menys de mitja hora, el sinistre va passar quan l’avió intentava aterrar a la destinació. Segons l’Autoritat d’Aviació Civil del Nepal, entre els passatgers hi havia 53 nepalesos, cinc ciutadans indis, quatre russos, un irlandès, un australià, un argentí, dos coreans, i un francès. A més, anaven a bord quatre tripulants.

 

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades