Tres menors, investigats per l’agressió a un professor en un institut de Barcelona

L'incident es va produir dijous al matí a l'Institut Escola El Molí, al districte de Nou Barris.

14/01/2023

Els Mossos d’Esquadra investiguen tres menors per l’agressió a un professor en un institut de Barcelona. L’incident es va produir dijous al matí a l’Institut Escola El Molí, al barri de la Prosperitat i al districte de Nou Barris. Un grup de cinc alumnes estava reunit en un lavabo del centre acabada l’hora del pati i un professor s’hi va acostar per recriminar-los l’actitud. La resposta dels adolescents va ser encarar-se al professor i, finalment, agredir-lo. La direcció de l’institut va decidir expulsar els alumnes implicats i va sol·licitar la presència dels Mossos. Els agents van arribar amb la situació “més controlada i calmada”, van traslladar els menors a comissaria i van contactar amb els seus tutors perquè els anessin a recollir.

Tres dels nois han quedat investigats per un delicte de lesions i un altre d’atemptat a l’autoritat (sanitaris i professors estan protegits com a autoritat pública pel Codi Penal), i ja estan citats a declarar davant la Fiscalia de Menors. Els altres dos nois implicats en la baralla –en ser menors de 14 anys- són inimputables.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades