TV3 es disculpa per l’emissió per error al ‘Planta baixa’ de la cançó ‘Rata de dos patas’ mentre apareixia Puigdemont

El programa atribueix la "fatal coincidència" al "directe" i demana perdó personalment al president.

13/01/2023

TV3 va emetre aquest dijous al programa ‘Planta baixa’ la cançó ‘Rata de dos patas’, de la cantant mexicana de ranxeres Paquita la del Barrio, mentre apareixia una imatge de Puigdemont a la pantalla del plató per avançar el tema que es tractaria després de la publicitat. Una “fatal coincidència”, com la va definir la presentadora de l’espai, Agnès Marquès, que ha atribuït a un “directe” en el qual hi ha implicades una setantena de persones. Durant tot el programa s’havien anat posant cançons de despit publicades al llarg de la història, en la línia de la que ha fet pública Shakira sobre Gerard Piqué. La televisió va demanar disculpes en directe, a través de les xarxes socials i va demanar perdó personalment a Puigdemont.

“Lamentem l’error tècnic que ha provocat que sobre la imatge de Puigdemont hagi aparegut una cançó no relacionada amb el tema que es tractava al programa i en què apareixien uns qualificatius no apropiats”, insistien en una piulada en el perfil de Twitter del programa.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

8TV entra en concurs de creditors

8TV entra en concurs de creditors

8TV ha entrat finalment en fase de concurs de creditors. La cadena privada de Catalunya, propietat de Nicola Pedrazzoli, ja s'havia declarat en preconcurs al maig i havia iniciat la cerca de noves línies de finançament. El concurs afecta tota la companyia Emissions...