Llarena elimina la sedició a Puigdemont i la resta d’exiliats però manté el processament per malversació i desobediència

Marta Rovira i Clara Ponsatí passen a estar processades només per desobediència
Tribunal Supremo, en Madrid. / Foto: M. Peñalver

12/01/2023

Redacció / Madrid .- El jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena ha emès una interlocutòria on actualitza els escrits de processament contra l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, els exconsellers Comín, Puig i Ponsatí i la secretària general d’ERC, Marta Rovira. Al seu escrit, el jutge aplica la derogació de la sedició, però manté el processament de Puigdemont, Comín i Puig per malversació i desobediència. Llarena entén que no pot atribuir a cap dels encausats el nou delicte de desordres públics perquè no encaixa amb els fets. Pel que fa a Marta Rovira i Clara Ponsatí, passen a estar encausades només per desobediència.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades