Santiago Castellà s’incorpora com a nou subdelegat del govern espanyol a Tarragona

El seu antecessor Joan Sabaté va renunciar al càrrec el passat 20 de desembre per motius personals.

11/01/2023

Santiago Castellà s’ha incorporat aquest dimecres com a nou subdelegat del govern espanyol a Tarragona, després que Joan Sabaté renunciés al càrrec el passat 20 de desembre al·legant motius personals. La delegada a Catalunya, Maria Eugènia Gay, feia aquest dimarts el nomenament provisional, que es mantindrà durant quinze dies, malgrat que Castellà ja exerceix en plenes funcions. Castellà va ser senador de la tretzena legislatura, ocupant la vicepresidència primera de la Comissió Constitucional de l’ens, així com portaveu de Funció Pública.

 

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

L’actor Joel Joan tanca la llista de Junts a Altafulla

L’actor Joel Joan tanca la llista de Junts a Altafulla

L'actor Joel Joan tanca la llista de Junts per Altafulla - Compromís Municipal (CM). L'artista té una forta estima i vinculació amb el municipi del Tarragonès, on té una residència, segons expliquen fonts del partit. Joan és el número 13 de la candidatura de Junts al...