Condemnat a 17 anys de presó per assassinat l’home jutjat per la mort de Janet Jumillas a Cornellà el 2019

Haurà d’indemnitzar la família amb 488.000 euros.
Imatge, extreta de senyal de vídeo, de l'acusat del crim de Janet Jumillas, assegut al banc dels acusats durant el judici amb jurat a l'Audiència de Barcelona. / Pol Solà

10/01/2023

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a 17 anys de presó per assassinat l’home jutjat per la mort violenta de Janet Jumillas a Cornellà de Llobregat el mes de març de 2019, que el jurat popular va declarar culpable per unanimitat. També se’l condemna a pagar una indemnització de 488.000 euros a la família de la víctima i a cinc anys de llibertat vigilada. A més, no podrà acostar-se a menys d’un quilòmetre dels fills i pares de la víctima. El jutjat considera provat que Aitor G.P. va apunyalar la dona al domicili d’ell provocant-li diverses ferides a la zona cervical i altres parts del cos, va netejar el pis i va desfer-se del cos de la dona, que dos mesos després va aparèixer enterrat en un descampat del Prat de Llobregat.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades