Una dotzena d’actuacions de Bombers al Camp de Tarragona relacionades amb el vent

A Catalunya han estat 25 les sortides durant la fase d'alerta del pla Ventcat.

09/01/2023

Redacció – Els Bombers de la Generalitat han fet 25 actuacions relacionades amb el vent des que Protecció Civil ha activat la fase d’alerta del pla Ventcat davant les fortes ventades previstes pel Servei Meteorològic de Catalunya. El pla s’ha activat cap a les dotze del migdia a diverses comarques i, entre d’altres qüestions, ha implicat una intensificació de la vigilància contra incendis forestals. Pel que fa a les sortides dels Bombers, la majoria han tingut lloc al Camp de Tarragona, concretament 12. A Mont-roig del Camp (Baix Camp) s’han registrat ratxes de vent de fins a 90 quilòmetres per hora. Cap a un quart de set de la tarda Protecció Civil ha desactivat l’alerta del Ventcat.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una mànega de mar provoca desperfectes al Club Nàutic Cambrils

Una mànega de mar provoca desperfectes al Club Nàutic Cambrils

Una mànega de mar ha causat aquesta matinada desperfectes al Club Nàutic Cambrils. El pas de la mànega, que ha entrat pel varador seguint per la zona de la secció de vela i el vial per sortir a la platja, ha causat danys en algunes embarcacions i en alguns espais del...