Evacuen a 450 persones a una escola de Riudoms per un incendi, ja extingit

El cos evacua els infants, professorat i personal del centre educatiu sense que hi hagi cap ferit.
Imatge d'arxiu.

09/01/2023

Els Bombers han extingit l’incendi que s’ha originat a la cuina de l’escola Beat Bonaventura Gran de Riudoms (Baix Camp), el qual ha estat provocat per una fregidora. El personal de la cuina ha apagat parcialment el foc amb una manta i un extintor i els bombers han acabat d’extingir-lo al voltant de dos quarts d’una d’aquest dilluns al migdia. Fins a l’escola s’hi han desplaçat vuit dotacions. En l’operatiu, s’han evacuat per prevenció unes 450 persones, entre alumnes, professors i personal del centre educatiu. Segons fonts del cos, cap d’elles ha resultat ferida i el foc no ha suposat cap risc. Després de ventilar les instal·lacions, els estudiants i personal docent han tornat al centre.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades