Protecció Civil alerta de la previsió de fort vent a partir de la matinada

L’avís afecta el litoral de Tarragona i Barcelona, les comarques centrals i el Pirineu.
Imatge d'arxiu d'un camió bolcat com a conseqüència del vent.

08/01/2023

Protecció Civil alerta que a partir de la matinada de dilluns es preveu fort vent a tota la zona litoral i prelitoral de Tarragona, al litoral de Barcelona, a les comarques centrals i al Pirineu. De fet, el Servei Meteorològic de Catalunya preveu que les ratxes de vent poden superar els 72 quilòmetres per hora. Per això demana molta precaució en la mobilitat i en les activitats a l’aire lliure que es realitzin en aquestes zones i ha posat en prealerta el pla Ventcat.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades