Mor un home apunyalat en una baralla de matinada al districte de Nou Barris de Barcelona

Els Mossos busquen l'atacant, que ha ferit una segona persona amb arma blanca.
Punt de la Via Júlia on s'ha trobat el cos. / Àlex Recolons

06/01/2023

ACN.- Un home ha mort apunyalat en una baralla a la Via Júlia de Barcelona, al districte de Nou Barris, segons ha avançat la periodista Anna Punsí i han confirmat fonts dels Mossos a l’ACN. L’incident ha estat a les 3.55 hores de la matinada, quan durant una baralla una persona n’ha ferit a dues altres amb una arma blanca. Un dels ferits ha mort i l’altre ha estat traslladat a l’hospital en estat de poca gravetat, segons ha pogut saber l’ACN. L’atacant ha fugit del lloc dels fets. Els Mossos estan investigant el cas.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades