El grup Viamed Salud començarà les obres d’un nou hospital a Tarragona la setmana vinent

L'equipament tindrà una superfície de 15.000 metres quadrats.
Imatge virtual del nou Hospital Viamed Tarragona

04/01/2023

Les obres del nou Hospital del grup Viamed Salut a Tarragona començaran el pròxim dijous 12 de gener. L’equipament hospitalari tindrà una superfície de 15.000 metres quadrats i comptarà amb 96 habitacions individuals, una unitat de cures intensives amb boxs aïllats, una sala d’hemodinàmica d’última generació i una zona d’urgències 24 hores. També hi haurà una unitat d’atenció ambulatòria amb servei de diagnòstic per la imatge i un hospital de dia quirúrgic inclosos, entre altres. L’empresa Viamed Salud suma un nou centre hospitalari als dos equipaments sanitaris que ja tenia a la ciutat, l’Hospital Viamed Monegal i el Centre Mèdic Viamed Tarragona.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades