Accident mortal a la C-37, a Valls

Ja són dues les persones mortes en accident de trànsit a les carreteres catalanes aquest 2023.

03/01/2023

El conductor d’un turisme ha mort aquest dimarts a la tarda en un accident a la carretera C-37 a Valls. Per causes que encara s’investiguen, cap a les 19.27 hores un cotxe ha sortit de la via a l’alçada del quilòmetre 15. Com a conseqüència de l’accident, ha mort el conductor i únic ocupant del vehicle. Arran de la incidència, s’han activat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Aquesta és la segona víctima mortal a les carreteres catalanes des que ha començat l’any.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades