Una treballadora denuncia per agressió sexual Saül Gordillo, el seu cap

Segons el diari ‘Ara’, els fets van tenir lloc la matinada de l’1 de desembre després del sopar d’empresa.

22/12/2022

ACN / Barcelona – Una treballadora del diari digital ‘Principal’ va presentar ahir una denúncia per un delicte d’agressió sexual contra el responsable del mitjà i exdirector de Catalunya Ràdio i l’ACN, Saül Gordillo, segons ha publicat el diari ‘Ara’, que ha tingut accés a la denúncia. Els fets haurien tingut lloc la matinada de l’1 de desembre a la sala Apolo després del sopar d’empresa. Segons la treballadora, de 23 anys, Gordillo va començar a fer-li tocaments per dintre dels pantalons sense dir-li res. La jove es va quedar bloquejada fins que va aconseguir allunyar-se’n. Va patir un atac d’ansietat, recull la denúncia als Mossos, i l’endemà va anar al CAP. L’’Ara’ s’ha posat en contacte amb Gordillo i no ha volgut fer declaracions.

L’agressió s’hauria produït mentre demanaven una copa, poc abans de les tres de la matinada. La jove va allunyar-se plorant i amb dificultats per respirar, i li va explicar tot a una companya. La resta d’integrants de la redacció, segons el diari, van anar apropant-se i se la van emportar fora perquè es calmés. Després va marxar en taxi a casa. L’endemà va anar al CAP i va necessitar assistència psicològica. Aquella setmana li van donar la baixa laboral. En la denúncia, diu el diari, se sol·liciten les imatges enregistrades aquella nit per les càmeres de seguretat de l’interior de la sala.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades