L’advocat Gonzalo Boye pateix un assetjament per part de “nacionalistes espanyols” a l’aeroport d’Amsterdam

L'expresident Puigdemont ho ha denunciat a les xarxes socials.
Imatge d'arxiu de Gonzalo Boye.

22/12/2022

L’advocat Gonzalo Boye ha estat assetjat per part d’un grup de “nacionalistes espanyols” a l’aeroport d’Amsterdam, segons ha denunciat aquest dijous l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont. Els perseguidors cridaven “Puigdemont a presó!”, segons relata a les xarxes el mateix expresident. “Fa uns minuts, el meu advocat Gonzalo Boye ha estat assetjat per un grup de nacionalistes espanyols a l’aeroport d’Amsterdam, cridant-li ‘Puigdemont a la presó!’. Gràcies a la policia neerlandesa per intervenir. Aquests fanàtics, actuant com un grup, s’han retirat immediatament”, ha explicat aquesta tarda a Twitter.

A la mateixa xarxa social, Boye ha afegit que “no és la primera vegada, però ells escullen el lloc equivocat per expressar el seu odi”.

El 23 de setembre passat, Puigdemont va denunciar haver estat agredit per un individu quan era a l’aeroport de Viena i es disposava a tornar a Bèlgica, després d’haver pronunciat una conferència sobre el procés independentista català.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades