Dos morts i dos ferits greus en un xoc frontal entre un camió i un cotxe a l’N-230, a la franja de Ponent

El sinistre ha tingut lloc poc després de les quatre de la tarda
Foto: Aragón Noticias

20/12/2022

El conductor d’un automòbil i un dels passatgers que hi viatjava han mort aquest dimarts a conseqüència d’un xoc frontal entre aquest vehicle i un camió que ha tingut lloc al quilòmetre 116,5 de la carretera N-230, que uneix Lleida amb Vielha. El sinistre s’ha registrat a la franja de Ponent, a la localitat aragonesa de Sopeira, poc després de les quatre de la tarda. A banda de les dues víctimes, un altre passatger del turisme ha resultat ferit greu, així com el conductor del camió. Aquest últim ha estat traslladat en ambulància a l’Hospital de Vielha, segons ha informat la Guàrdia Civil.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades