Detenen el condemnat per l’assassinat de les nenes d’Alcàsser en un narcopis del Raval de Barcelona

La detenció ha tingut lloc aquesta tarda però la policia vigilava l'immoble des de feia setmanes.

20/12/2022

Miquel Ricart, condemnat per la violació i l’assassinat de les nenes d’Alcàsser, ha estat detingut aquest dimarts en un narcopis del carrer Aurora, al barri del Raval de Barcelona, segons ha avançat ‘La Vanguardia’ i ha pogut confirmar l’ACN. La detenció ha tingut lloc a la tarda i l’ha practicat la Unitat d’Investigació Regional de Salut Pública dels Mossos de la capital catalana. Aquesta divisió, que treballa en coordinació amb la Guàrdia Urbana, vigilava l’immoble des de feia setmanes perquè generava problemes veïnals. Avui els cossos policials han entrat al domicili i hi han trobat tres persones, una d’elles el mateix Ricart. Segons ‘La Vanguardia’, era el responsable del narcopis.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades