Detenen a Roda de Berà el presumpte autor d’un tiroteig des d’un cotxe de diumenge passat

Les càmeres del municipi han permès localitzar el vehicle i arrestar-ne el conductor.

17/12/2022

La Policia Local de Roda de Berà (Tarragonès) ha detingut aquest dissabte un veí del municipi de 57 anys per presumpta tinença il·lícita i possessió d’armes i explosius. Segons ha informat el cos, les investigacions van començar diumenge passat quan un ciutadà va comunicar a una patrulla que havia rebut diversos trets des d’un vehicle. El delator no va poder concretar més dades del vehicle ni de l’autor ni va voler presentar denúncia, però els agents van inicair una investigació a partir dels horaris d’aquesta comunicació i d’altres indicis. Amb l’ajuda de càmeres de videovigilància –una trentena a tot el municipi– van aconseguir identificar un vehicle sospitós de ser l’origen del tiroteig.

El sistema no ha detectat en tota aquesta setmana que el vehicle hagués tornat a la localitat, però aquest mateix dissabte a primera hora del matí els captadors de matrícula han fet saltar un avís i dues dotacions de la Policia Local han aconseguit interceptar-lo. Un cop identificat el conductor, han escorcollat el vehicle, on han trobat una pistola semiautomàtica amb munició preparada per disparar. Els agents han detingut el conductor i l’han posat a disposició dels Mossos d’Esquadra, juntament amb les seves pertinences.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades