Una guàrdia civil mata les seves dues filles a Quintanar del Rey i se suïcida

15/12/2022

Una  agent de la Guàrdia Civil ha acabat, presumptament, amb la vida de les seves dues filles, de 9 i 11 anys, a les dependències de la Guàrdia Civil de Quintanar del Rey (Conca ), i després s’ha tret la vida. Segons fonts d’emergències, el succés ha passat aquest dijous a les 7.19 hores a les dependències de la Guàrdia Civil de la població quan la dona ha disparat les seves filles amb una arma de foc abans de treure’s la vida.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Efectivos del Cuerpo Nacional de Policía buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras, después de que hoy se haya dado a conocer la detención de otras tres personas relacionadas con el caso. El cuarto implicado podría ser un tunecino, implicado...