El cap de la Guàrdia Civil a Barcelona a l’UCI després que un conductor begut xoqués contra el cotxe en el que viatjava

El xofer del coronel va resultar ferit però ha estat donat d'alta i el conductor ebri va quedar detingut

14/12/2022

El cap de la Guàrdia Civil a Barcelona, el coronel Pedro Antonio Pizarro, es roba ingressat a l’UCI després de patir un accident de trànsit aquest dimarts, segons ha avançat ‘ElNacional.cat’ i han confirmat fonts del cos a l’ACN. Pizarro viatjava en el cotxe oficial que conduïa el seu xofer i en una rotonda a la N-II a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), un vehicle va entrar en sentit contrari i va impactar contra el cotxe del guàrdia civil. El coronel va patir diverses lesions i es troba ingressat a l’UCI, tot i que no es tem per la seva vida. El xofer també va resultar ferit però va ser donat d’alta aquest mateix dimarts. La Policia Local de Sant Andreu va detenir el conductor després que donés positiu per alcoholèmia.

En l’accident es va veure implicat un tercer vehicle, que viatjava darrera del de Pizarro i que també estava ocupat per un guàrdia civil. Els ocupants d’aquest cotxe però no van resultar ferits.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades