Un ferit greu en un incendi amb deflagració en una benzinera de Cunit

La víctima ha estat traslladada en ambulància a l'hospital Vall d'Hebron.

13/12/2022

Una persona ha resultat ferida greu per cremades en un incendi amb deflagració que ha tingut lloc aquest dimarts, cap a un quart de sis de la tarda, en una benzinera situada al quilòmetre 144 de la carretera C-31, en terme municipal de Cunit (Baix Penedès). Segons expliquen els Bombers, l’incendi ha començat en un vehicle. La víctima ha estat atesa per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i ha estat traslladada en ambulància a l’hospital Vall d’Hebron. Una dotació dels Bombers ha apagat el vehicle i n’ha fet una revisió posterior.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

Una persona ha mort aquest diumenge al vespre en un incendi d'habitatge a Solivella (Conca de Barberà), segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els fets s'han produït en un immoble del carrer Abadia Vella quan passaven uns minuts de tres quarts de set del...