Un ferit greu en un incendi amb deflagració en una benzinera de Cunit

La víctima ha estat traslladada en ambulància a l'hospital Vall d'Hebron.

13/12/2022

Una persona ha resultat ferida greu per cremades en un incendi amb deflagració que ha tingut lloc aquest dimarts, cap a un quart de sis de la tarda, en una benzinera situada al quilòmetre 144 de la carretera C-31, en terme municipal de Cunit (Baix Penedès). Segons expliquen els Bombers, l’incendi ha començat en un vehicle. La víctima ha estat atesa per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i ha estat traslladada en ambulància a l’hospital Vall d’Hebron. Una dotació dels Bombers ha apagat el vehicle i n’ha fet una revisió posterior.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades