L’Audiència de Barcelona absol els Neymar, Rosell i Bartomeu de corrupció pel fitxatge del futbolista brasiler

Els magistrats no veuen provat que el Barça simulés un contracte amb Neymar o pagués un suborn per estalviar-se diners.
La banqueta dels acusats del judici per estafa i corrupció en el fitxatge del futbolista Neymar pel club el 2013. / Eli Don

13/12/2022

L’Audiència de Barcelona ha absolt l’exfutbolista brasiler del Barça Neymar Jr, els seus pares i els expresidents del club blaugrana Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu del delicte de corrupció entre particulars pel fitxatge del davanter, informa el TSJC. Segons el tribunal, que acceptat la tesi de les defenses i el canvi de criteri final de la fiscalia, no hi va haver cap contracte simulat ni un suborn del Barça a Neymar Jr per estalviar-se pagar més diners al fons DIS, que tenia part dels drets del crack. Per això, la sentència els exculpa dels delictes de corrupció entre particulars, suborn o estafa impròpia, també als dos clubs implicats, a un dirigent del Santos i a l’empresa familiar dels Neymar.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades