Els Mossos busquen els participants en una baralla a l’exterior d’una discoteca de Reus que va acabar amb dos ferits

Un home va ser operat per les ferides provocades per una ampolla i està custodiat perquè tenia una ordre de detenció.

11/12/2022

Un home va resultar ferit i va haver de ser operat per les ferides provocades, segurament per un ampolla, durant una baralla a l’exterior d’una discoteca de Reus, segons ha avançat ‘El caso’ i han confirmat a l’ACN fonts policials. En arribar els agents, l’home es negava a ser atès pels serveis mèdics i quan finalment va ser identificat, els policies van comprovar que tenia una ordre de detenció vigent. Se’l va traslladar a un centre hospitalari, on va ser operat i on roman custodiat. Una dona va resultar ferida també amb el nas trencat. Els Mossos ha obert una investigació per trobar els agressors.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades