Protecció Civil alerta de la previsió de fort vent aquest dissabte en algunes comarques del sud i nord de Catalunya

L'avís afecta l'Alt Empordà, Montsià, Baix Ebre, Alt Camp i Baix Camp.
Un camió bolcat a l'AP-7 a l'Hospitalet de l'Infant a causa del vent, el passat 22 de novembre.

09/12/2022

Protecció Civil alerta que aquest dissabte al matí i a la tarda es preveu fort vent a les comarques de l’Alt Empordà, Montsià, Baix Ebre, Alt Camp i, especialment, Baix Camp. Per això demana molta precaució en la mobilitat i en les activitats a l’aire lliure que es realitzin en aquestes zones i ha posat en prealerta el pla Ventcat.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una mànega de mar provoca desperfectes al Club Nàutic Cambrils

Una mànega de mar provoca desperfectes al Club Nàutic Cambrils

Una mànega de mar ha causat aquesta matinada desperfectes al Club Nàutic Cambrils. El pas de la mànega, que ha entrat pel varador seguint per la zona de la secció de vela i el vial per sortir a la platja, ha causat danys en algunes embarcacions i en alguns espais del...