Un vehicle del servei municipal de neteja s’estavella contra una casa de Sant Cugat del Vallès

L'automòbil s'ha encastat en un immoble del carrer del Diamant, cap persona ha resultat ferida.
Foto: Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

08/12/2022

Un vehicle del servei municipal de neteja, concessionat a l’empresa Valoriza, s’ha estavellat aquest dijous contra una casa del carrer del Diamant de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). Els fets han passat cap a la una del migdia quan el conductor ha perdut el control de l’automòbil, per causes que s’investiguen, a la pujada del carrer del Monestir de Poblet i s’ha encastat contra l’immoble. En el moment de l’accident no hi havia ningú a la casa i sortosament cap persona ha resultat ferida.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades