150 persones ferides lleu per l’encalç de dos trens a l’estació de Rodalies de Montcada i Reixac Manresa

El servei de les línies R4, R7 i R12 està interromput en els dos sentits.

07/12/2022

150 persones han resultat ferides lleus i 5 en estat menys greu (3 traslladats a centres sanitaris) per l’encalç de dos trens a l’estació de Rodalies de Montcada i Reixac Manresa (Vallès Occidental), segons el primer balanç que ha fet el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Renfe ha informat que L’accident s’ha produït a les 7.50 hores. El servei de les línies R4, R7 i R12 està interromput en els dos sentits. La companyia ha activat el protocol per aquest tipus d’incidents en col·laboració amb Protecció Civil i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha enviat 18 ambulàncies. Els Bombers hi han dirigit 7 dotacions per ajudar en l’evacuació dels trens, que ja ha finalitzat. No hi ha cap persona atrapada als combois. Protecció Civil ha situat el pla Ferrocat en estat d’alerta.

AMPLIAREM

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades