Afers Interns dels Mossos detenen un sergent i un caporal d’investigació per haver-se embutxacat diners d’un operatiu

Estan suspesos de funcions per apropiació indeguda

07/12/2022

La Divisió d’Afers Interns dels Mossos ha detingut un sergent i un caporal del cos pertanyents al grup de Patrimoni de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Nord. Els dos investigats s’haurien quedat diners intervinguts en l’últim operatiu que va fer aquesta unitat fa aproximadament un mes. Ho ha avançat la periodista Anna Punsí i ho han confirmat fonts d’Interior a l’ACN. Les mateixes fonts han apuntat que els dos agents van declarar dilluns i van quedar en llibertat a l’espera de ser citats per la jutgessa. Se’ls han imputat delictes d’entrada il·legal, apropiació indeguda i falsificació de document públic, i se’ls ha aplicat la mesura cautel·lar de suspensió de funcions per presumpte apropiació indeguda.

Segons la periodista Anna Punsí, el sergent arrestat era fins ara el responsable del grup 2 de Patrimoni. Feia uns tres mesos que havia assumit aquesta responsabilitat.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades