Els Mossos alliberen una dona segrestada en una cabanya a una zona boscosa de Terrassa

La policia deté un home acusat d'agressió sexual, detenció il·legal, amenaces i lesions.

06/12/2022

Els Mossos d’Esquadra alliberen una dona segrestada en una cabanya d’una zona boscosa de Terrassa, a prop del barri de Les Fonts, aquest dimarts al matí i detenen l’home que l’havia retingut per acusat d’agressió sexual, detenció il·legal, amenaces i lesions, segons han confirmat a l’ACN fonts policials. El presumpte autor dels delictes és un home de 35 anys amb una cinquantena de detencions previs. Una persona de l’entorn de la víctima ha denunciat a la policia aquest dimarts mateix la seva desaparició. La detenció ha sigut poc abans de la una del migdia. Posteriorment, la noia ha sigut traslladada a un centre hospitalari. L’home continua detingut a l’espera de passar a disposició judicial.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Efectivos del Cuerpo Nacional de Policía buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras, después de que hoy se haya dado a conocer la detención de otras tres personas relacionadas con el caso. El cuarto implicado podría ser un tunecino, implicado...