Interceptat un sobre amb ulls d’animal dirigit al consolat ucraïnès de Barcelona

Correus ha detectat dos sobres més dirigits a l’ambaixada a Madrid i el consolat a Màlaga sense explosius.

05/12/2022

Els sistemes de seguretat de Correus han detectat i interceptat aquest dilluns al matí un sobre amb ulls d’animal dirigit al consolat ucraïnès a Barcelona. Cartes semblants dirigides al consolat ucraïnès a Màlaga i a l’ambaixada a Madrid també han estat interceptades. La Policia Nacional ha descartat la presència de substàncies explosives o deflagrants. Aquests sobres arriben després que la setmana passada fossin detectats altres paquets amb explosius a delegacions ucraïneses per tot Europa. Després de l’enviament interceptat divendres a l’ambaixada a Madrid, la Policia Nacional va traslladar a Correus els detalls del sobre, cosa que ha ajudat a la seva intercepció aquest dilluns.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades