Els Mossos investiguen la mort d’un jove a Figueres després de patir una agressió de matinada

La víctima havia estat traslladada en estat greu al Trueta de Girona però hores més tard s'ha confirmat la defunció.

03/12/2022

Els Mossos estan investigant la mort d’un home a Figueres després de patir una agressió aquesta matinada. Cap a quarts de quatre la Guàrdia Urbana de la ciutat ha alertat els Mossos que un jove havia estat agredit a la Rambla de Figueres i diverses dotacions policials s’han desplaçat al lloc dels fets. El noi ha estat traslladat en estat greu a l’Hospital Doctor Josep Trueta de Girona on hores més tard s’ha confirmat la seva defunció. En una piulada el vicealcalde i responsable de Seguretat de Figueres, Pere Casellas, ha assegurat que l’agressió ha estat durant una baralla amb arma blanca entre dues persones “aparentment drogades” al carrer Monturiol i ha afegit que els dos implicats “sembla que estan indocumentats i no són de Figueres”.

Els serveis d’emergències han rebut l’avís poc després de les tres de la matinada. Segons fonts properes al cas, un testimoni ha alertat que hi havia una baralla entre dos homes a l’alçada del carrer Monturiol, molt a prop de la Rambla, i que, durant la disputa, un d’ells hauria caigut desplomat a terra malferit.

Diverses dotacions policials s’han desplaçat al lloc dels fets. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès el ferit i l’ha traslladat a l’hospital Trueta de Girona. No han pogut fer res per salvar-li la vida i ha mort cap a les sis del matí com a resultat de les ferides. El cos de la víctima l’han traslladat a l’Institut de Medicina Legal per fer-li l’autòpsia i determinar les causes de la mort.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la regió policial de Girona s’han fet càrrec del cas i el jutjat ha decretat secret de sumari. Segons les mateixes fonts, la víctima tenia ferides d’arma blanca a la zona del cap i a les extremitats. Els investigadors, a l’espera de confirmació oficial, han pogut identificar el jove per documentació que duia a sobre.

Després de perpetrar l’atac, l’agressor ha marxat corrent i ha aconseguit fugir de la Guàrdia Urbana. Els investigadors, que també estan recopilant imatges de càmeres de videovigilància de la zona de l’agressió, treballen per identificar-lo i detenir-lo. No ha transcendit que hagin pogut localitzar l’arma del crim tot i que, segons han indicat els testimonis, podria ser un ganivet d’una mida considerable.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades